Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üdvözöljük a Nílus Travelt a partnereink közt!

Üdvözöljük a Nílus Travelt a partnereink közt!

Irodánk különleges körutazásokat, nílusi hajóutakat szervez Egyiptom legszebb látnivalóihoz egyedi igények és elképzelések alapján is

MILYEN UTAZÁSOKBAN TUDUNK NEKED SEGÍTENI?

Irodánk különleges körutazásokat, nílusi hajóutakat szervez Egyiptom legszebb látnivalóihoz egyedi igények és elképzelések alapján is. Privát utazási tanácsadással segítünk akár a prémium és felsőkategóriás nyaralások szervezésében is Hurghadán, Sharm El Sheikhen és Marsa Alam-on. A komplett utazási csomagokon túl egyéni szállásfoglalásban (tengerparton és Kairóban, Luxorban is), repülőjegyértékesítésben és transzferek szervezésével is fordulhatsz hozzánk.

HOL TALÁLOD UTAZÁSAINKAT?

Két weboldalunk van, az egyiken csak a tengerparti üdülések vannak, a másikon pedig a saját szervezésű körutazásaink illetve a kombinált nílusi hajóútjaink.

Tengerparti pihenések www.nilustravel.hu
Körutazások, nílusi hajóutak: www.egyiptomikorutak.hu

 

HOGYAN TUDSZ FOGLALNI UTAZÁST?

A www.nilustravel.hu egy gyűjtőoldal, amin Magyarország szinte összes utazásszervezőjének az ajánlatát látod. Ahhoz, hogy könnyen eligazodj, használhatod az utazáskeresőt, illetve a menü pontokban is segítünk Neked szállodaláncok, szállodatípusok, kiemelt időpontok szerinti csoportosításban. A kiválasztott utazásnál ha elküldöd a megrendelőt, ez egy kötetlen ajánlatkérésnek minősül. Az utazás lefoglalása előtt mi minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot, hogy át tudjuk beszélni a kérdéseket, fizetési ütemezést, fontos tudnivalókat.

A www.egyiptomikorutak.hu oldalon pedig körutazásainkat illetve különböző tengerparti pihenéssel kombinált programjainkat látod. Itt mindegyik körútnál külön oldalon el tudod olvasni a teljes programot, az utazás fontos tudnivalóit a gyakran ismételt kérdésektől kezdve az ár részletezéséig. Az oldal alján találsz egy űrlapot, ha ezt kitöltöd, akkor mi a választott programhoz több különböző szállodavariációval is elküldjük a minden részletre kiterjedő, ám kötelezettségmentes ajánlatunkat.

Tehát akár tengerparti üdülésre, akár körutazásra kérsz ajánlatot a weboldalunkon keresztül, minden esetben e-mailben fogsz tőlünk ajánlatot kapni a részletekkel és ezután tudod majd meghozni a döntésedet, kényelmesen.

FOGLALÁS MENETE

Hogyha van már egy ajánlatod, ami tetszik Neked és szeretnéd lefoglalni, akkor az Utazók adatainak a megadásával mi elkészítjük az Utazási Szerződést, az előlegfizetéshez szükséges díjbekérőt és az utazási csomagot választásod szerint fizetheted átutalással, készpénzben vagy adott esetben bankkártyával személyesen irodánkban, illetve bankfiókokban is. Forintban és euróban is.

HOGYHA CSAK EGY ELKÉPZELÉSED VAN

Akkor töltsd ki egyszerűen ezt az űrlapot akár tengerparti pihenést, akár körutazást szeretnél és mi összeállítunk Neked ajánlatokat vágyaidnak, álmaidnak megfelelően. Írj bele mindent a megjegyzésbe, ami Neked fontos szempont!

https://egyiptomikorutak.hu/index.php/ajanlatkeres/

... vagy várunk személyesen irodánkban egy finom hibiszkusz tea mellett, kötetlenül át tudjuk beszélni az igényeket, elképzeléseket.

Irodánk a Nefelejcs utcában, a Keleti Pályaudvar mellett található, hétköznapokon 10-18-ig várunk szeretetettel! Előzetes időpontegyeztetés szükséges!

Itt tudsz könnyedén útvonalat tervezni

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Egyiptomi utazások